WAAROM RESERVEREN

Reserveren doe je zelf online

Reserveer snel online, zo ben je zeker van jouw plekje op het water. Met een online reservatie ben je zeker van jouw kajak op de dag en uur dat je deze wenst. Alsook het type kajak je wenst, de ene dag zijn de 1-persoonskajaks allemaal weg, de andere dag de 2-persoonskajaks. Indien we weten met hoeveel personen je komt, kunnen we ons beter voorbereiden en jullie vlotter bedienen. Alsook, het zou jammer zijn een hele rit aan te vangen en te moeten vaststellen dat alle kajaks verhuurd zijn. Woon je dichterbij, kan je steeds jouw kans wagen en ter plaatse komen. Na het vertrek van onze online reservaties helpen we jou graag verder.

Liever een waardebon? Deze koop je hier online aan.

ONS AANBOD

Kies jouw kajak, kano of sup

Bij KajakCompany beschikken we over kwaliteitsvolle kajaks, kano’s en sups. Ze zijn licht, stabiel en comfortabel zodat je ten volle van jouw avontuur kan genieten. Met een beetje oefenen zorgt de juiste kajak ervoor dat je sneller, verder en op een gemakkelijk en aangename manier kan varen. Voor elk wat wils, bieden we jou volgende modellen aan.

1-persoonskajak

Vlot en snel
hanteerbaar

2-persoonskajak

Stabiel en goed
bestuurbaar

3-persoonskano

Ruim en
gebruiksvriendelijk

Sup board

Voor volwassenen
en kinderen

TARIEVEN

Prijzen

Reserveren doe je zelf snel en eenvoudig online. Met een online reservatie ben je zeker van jouw kajak op de dag en uur dat je deze wenst. Alsook het type kajak je wenst, de ene dag zijn de 1-persoonskajaks allemaal weg, de andere dag de 2-persoonskajaks. Indien we weten met hoeveel personen je komt, kunnen we ons beter voorbereiden en jullie vlotter bedienen. Alsook, het zou jammer zijn een hele rit aan te vangen en te moeten vaststellen dat alle kajaks verhuurd zijn.

Woon je dichterbij, kan je steeds jouw kans wagen en ter plaatse komen. Na het vertrek van onze online reservaties helpen we jou graag verder.

€10 PER UUR
(+€5/EXTRA UUR)

Suppen
 

Elke dag tussen
10u en 18u
tot 20u
(in juli en aug)

€8 PER PERSOON

2u kajakken
 

Elke dag
van 10u tot 12u
van 12u tot 14u

van 18u tot 20u
(enkel juli en aug)

€16 PER PERSOON

4u kajakken
= 1/2dag

Elke dag
van 10u tot 14u
van 14u tot 18u

€22 PER PERSOON

8u kajakken
= 1 dag

Elke dag
van 10u tot 18u

25% KORTING

Kajakken voor
groepen

Elke weekdag
op afspraak

€450 ALL-IN

Kajakken op
locatie

Elke dag
op afspraak

WAAR

Locaties

Het is vlak water, je vaart steeds heen en terug.

Kajakken of suppen met je gezin, vrienden of familie. Als teambuilding of als sportdag met de klas. Vanaf verschillende locaties vertrek je voor een sportieve dag op het water. Laat je per kajak of sup meedrijven om de schoonheid vanaf het water te ontdekken.

Info

ONZE ADRESSEN

Goubaulaan 2, Gent

Gasstraat 34, Lokeren

Keizerstraat 69, Sinaai

BTW BE0729545908